Articol scris in:

Raliul Jimboliei, la editia a 11-a

Caravana campionatului judeţean de raliuri ajunge sâmbătă la Jimbolia pentru a 11-a ediţie a unui dintre cele mai vechi întreceri din CAT. Etapa cu numărul cinci din actualul sezon nu este lipsită de tradiţionala probă pe iarbă.

Rally-Kart Jimbolia 2012 este titulatura concursului programat în 23 iunie sub egida CAK Timiş. Una dintre cele mai îndrăgite etape din campionat figurează drept runda cu numărul cinci în calendarul auto şi runda cu numărul patru în calendarul de karting.

Competiţia automobilistică din Jimbolia şi-a păstrat structura şi va avea trei probe speciale. Sunt cele deja cunoscute de piloţi, pe strada Republicii, în parcarea Gării şi la intrarea în Jimbolia. Ultima fiind pata de culoare a evenimentului datorită faptului că se desfăşoară pe iarbă. Concursul de karting se va desfăşura pe un traseu desenat pe str. Republicii-parcarea Primăriei-str. Tudor Vladimirescu.

Startul concursului este prevăzut pentru ora 10, iar acest lucru implică închiderea circulaţiei rutiere pe străzile amintite în intervalul orar 9-16.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate