Articol scris in:

Paltinisanu si-a prelungit contractul cu BCT

BC Timişoara şi Dan Păltinişanu continuă colaborarea pe încă un sezon. Pivotul bănăţenilor şi-a prelungit pe încă un an contractul cu alb-violeţii pentru a bifa al 13-lea sezon cu „leii”.

 

Unul dintre jucătorii simbol ai Timișoarei, pivotul Dan Păltinișanu, și-a prelungit cu un an înțelegerea cu teamul condus de Predrag Badnjarevic. Odată cu semnarea unui nou acord, Pălti a devenit al nouălea baschetbalist care va îmbrăca tricoul alb-violet și în sezonul viitor, după Zlatko Jovanovic, Dominique Archie, Bogdan Popescu, Dragoș Andrei, Ionel Dodoc, Zoran Milencovici, George Toth și Leonard Filip.

Era normal să rămân unde mă simt cel mai bine, acasă. Sper ca echipa să crească în valoare și să fie din nou una dintre protagonistele campionatului. Îmi doresc un nou trofeu cu Timișoara, chiar dacă este al al 13-lea meu sezon aici. Eu sper să fie cu noroc”, a anunţat baschetbalistul timişorean în vârstă de 33 de ani.

BCT a renunţat la colaborarea cu tânărul pivot Alexandru Mihuți. Jucătorul în vârstă de 24 de ani şi 2,05 metri este liber să semneze cu orice echipă.

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Timon says:

    Era si normal. Palti e un simbol al baschetului din timîsoara!

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate