Articol scris in:

“Promovare decisa cu Steaua”

Baschetul timișorean trăiește momente deosebite după ce BC Timba a reușit promovarea în prima ligă. Motiv de bucurie pentru tânărul club galben-negru, dar și de preocupare vizavi de îndeplinirea cerințelor în primul sezon în Divizia A.

La 24 de ore după ce a câștigat cu 3 victorii turneul de promovare din București, conducerea lui BC Timba a tras primele concluzii. Managerul Sebastian Răducanu a vorbit despre turneul din capitală și și-a lăudat jucătorii și staff-ul tehnic.

Suntem foarte fericiți că ne-am atins obiectivul. Mulțumim tuturor, jucătorilor, antrenorilor, sponsorilor, suporterilor și celor care au fost alături de noi. Am obținut trei victorii, eu am crezut în echipa mea că putem face asta. Cred că meciul cu Steaua a fost cel mai important, acolo s-a jucat promovarea. Iar apoi am învins și Galațiul, iar în ultima partidă care nu prea mai conta ne-am revanșat și în fața Constanței pentru înfrângerea din turneul semifinal”, a punctat Răducanu.

Pentru Timba urmează acum o vară de vis cu gândul la primul campionat din istorie în prima ligă. Pentru cei din conducere însă lunile de vară vor însemna o perioadă de căutări bugetare și de jucători.

Sunt conștient că greul de-abia acum începe. Trebuie să pregătim sezonul viitor cât mai bine. Bugetul va fi foarte important, dacă reușim să îl adunăm la nivelul pe care ni-l vom dori atunci nu vom avea probleme în a de rămâne în prima ligă. În mare parte bugetul va fi privat, ar fi foarte bine dacă am primi 30% din partea autoritățiilor locale”, a încheiat managerul Urșilor.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate