Articol scris in:

Pregatiri pentru dubla Steaua-Baia Mare

Rugbiştii timişoreni vor încheia sezonul regulat al Superligii Naţionale cu două derbiuri tari cu Steaua şi Baia Mare, importante însă doar pentru orgoliul şi moralul echipei înainte de a începe play-offul.

Cu trei runde înainte de finalul sezonului regulat, calculele sunt clare în prima ligă de rugby. Baia Mare, Timişoara, Steaua şi Constanţa nu mai pot rata prezenţa în play-off, ceea ce transformă ultimele jocuri în dueluri aparent fără nicio miză. Pe aceeaşi linie se încadrează şi confruntările următoare pentru RCM Universitatea Timişoara, vineri pe terenul Stelei şi miercuri acasă cu Baia Mare.

„Am reuşit două meciuri diferite la reluarea campionatului. O victorie frumoasă cu Farul în care am arătat un joc bun. I-am felicitat şi pe băieţi pentru acea evoluţie. Apoi însă a venit un meci mai slab, cu Cluj. Un meci pe care ni l-am făcut singuri greu. Probabil au intrat mai relaxaţi în teren şi fără concentrare. Dar acum ne aşteaptă două jocuri tari în care vrem să câştigăm mai ales pentru orgoliu”, a explicat Dan Dinu, finanţatorul echipei.

Confruntarea cu Steaua, programată vineri, de la ora 18,30 şi transmisă în direct de GSP TV, este văzută drept extrem de importantă de rugbiştii galben-albaştrii. „La Steaua ne aşteaptă un meci greu. Nu se pune problema ca la un meci cu Steaua sau cu Baia Mare, mai ales că ultimul este în faţa propriilor fani, să intri nemotivat în teren. Principalul nostru obiectiv este acela de a creşte ca şi echipă”, a spus căpitanul RCM-ului, Stelian Burcea.

Inca an cu Transport Service Group

Clubul din Ronaţ a oficializat marţi parafarea unei noi înţelegeri de sponsorizare cu o societate din domeniul transportului, Transport Service Group. „Anul trecut nu ne aşteptam la prea multe de la acest contract, dar ne-am bucurat foarte mult când am văzut rezultatele echipei. Ne-am convins că se face performanţă aici şi am decis să prelungim contractul”, a precizat Horea Popescu, reprezentantul societăţii.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate