Articol scris in:

Victorie usoara inainte de Steaua

Între două dueluri importante pentru pozițiile fruntașe RCM Universitatea Timișoara a obținut o victorie clară în disputa cu Universitatea Cluj. Cu gândul la derbiul cu Steaua de peste câteva zile, elevii lui Chester Williams au jucat economicos duminică dimineața și s-au impus cu 27-0.

Victorie cu punct bonus și obiectiv îndeplinit în totalitate pentru rugbiștii timișoreni în runda a 11-a. Galben-albaștrii au primit pe arena din Ronaț vizita codașei Universitatea Cluj, în fața căreia au reușit un scor fluviu în meciul tur. Chiar dacă scenariul partidei a fost puțin altfel, RCM s-a impus la pas în fața unei ambițioase formații venită în Banat să lase o impresie frumoasă.

S-a încheiat 27-0 după ce la pauză gazdele erau deja în posesia celor cinci puncte cuvenite pentru patru eseuri marcate: 22-0. În partea a doua tehnicianul timișorenilor și-a permis să îi arunce în luptă pe toți jucătorii pe care îi are la dispoziție. Cu această ocazie au reintrat după o lungă perioadă de timp Conache și Fântânaru.

Fercu, cu două eseuri, Moala, cu un eseu, Dumitru, cu un eseu, Lemnaru, cu un eseu, și Calafeteanu cu o transformare, au fost marcatorii disputei de pe arena Gheorghe Rășcanu. Cu 43 de puncte RCM rămâne pe locul doi, poziție pe care și-o poate asigura printr-un rezultat favorabil vineri, în fief-ul Stelei.

Chester Williams, antrenor RCM: ”Obiectivul nostru în acest joc a fost acela de a nu se accidenta nimeni înaintea jocului cu Steaua. Știam că vom câștiga acest joc, era însă important să ieșim cu bine din această partidă. Am remarcat apărarea care e tot mai bună de la meci la meci. Jucătorii care au evoluat mai puțin au primit o șansă azi și i-am văzut la treabă”.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate