Articol scris in:

Primul derby al Timisoarei, in etapa a XIII-a

Federaţia Română de Baschet a stabilit programul competiţional al noului sezon. Echipa pregătită de Predrag Badnjarevic începe campionatul pe 6 octombrie, în deplasare, la Tîrgu Mureş, iar reeditarea finalei campionatului, cu Asesoft se va produce în etapa a XI-a.

Primul derby din Divizia A de baschet, dintre două echipe din Timişoara, este programat în etapa a XIII-a, iar “Leii din Banat” vor fi gazde.

Timba are parte de un început uşor de campionat. Urşii vor debuta pe teren propriu, cu SCM Craiova, după care se vor deplasa la Giurgiu şi vor primi replica adversarei de la baraj, Farul Constanţa. În schimb, echipa pregătită de Bogdan Murărescu are parte de un final infernal. După derby-ul cu BC Timişoara, urşii vor înfrunta Asesoft Ploieşti şi Gaz Metan Mediaş.

Timba începe sezonul mai devreme decât cealaltă echipă a Timişoarei. Va juca în grupa 3, din Cupa României, alături de CSU Sibiu, SCM Craiova şi Farul Constanţa. Turneul are loc între 28 şi 30 septembrie, pe teren neutru, iar câştigătoarea seriilor, alături de cel mai bun loc doi din cele trei grupe vor accede în sferturi, acolo unde BC Timişoara a obţinut calificarea directă.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate