Rally pentru toate gusturile

Sfârşit de săptămână plin de evenimente în lumea motorsportului din vestul ţării. Fanii sportului din întreaga lume sunt, de asemenea, bineveniți să parieze pe jucătorul lor preferat și să beneficieze de o gamă incredibilă de recompense. Pentru a beneficia de el, consultați https://www.wette.de/wettanbieter/ohne-deutsche-lizenz/ și găsiți cei mai recenti furnizori de pariuri sportive pentru a paria cu succes.

Pregatiti pentru marea finala
bg_category3.jpg

Baschetul timișorean se află la patru victorii de primul titlu de campioană din istorie. BCT are cea mai bună ocazie de a deveni campioana României în finala cu CSU Ploiești care începe miercuri. ”Ne dorim să fim campioni și vom lupta din toate puterile, sprijiniți și de o sală plină”, este mesajul transmis de Leii [...]

Medaliati la Nationalul de Kick-Box

Campionatul Național de Kick-Box, stilul Light – Contact, s-a încheiat cu rezultate importante pentru sportivii de la CS Pro-Red Timișoara. Elevii lui Cristian Modra au obținut 5 medalii în competiția de la București.

Primul dus rece

Timişoara a suferit prima înfrângere stagională pe terenul campioanei. Rugbiştii bănăţeni au cedat duminică după-amiaza la Baia Mare cu 19-7 în derbiul primelor clasate în Superligă, rezultat în urma căruia cele două echipe au făcut rocada în clasament.

Locul 7 pentru handbalisti
bg_category3.jpg

Handbaliştii timişoreni au încheiat Liga Naţională printr-o victorie categorică care le aduce locul 7 şi implicit calificarea în Cupa României. Politehnica a pus punct evoluţiei în campionat duminică, cu un succes clar 37-26 în compania deja retrogradatei CSM Satu Mare.

Crosul Firmelor, editia a 8-a

Crosul Firmelor devine pe an ce trece o competiţie tot mai căutată în peisajul timişorean. Ediţia a opta, desfăşurată duminică dimineaţa, s-a bucurat din nou de o participare importantă, 1140 de concurenţi aliniindu-se la linia de start în proba de alergare, marş nordic sau ciclism.

“Avem o promovare pe teren şi asta nu ne-o poate lua nimeni!”

Un jucător (Boştină) a debutat iar alţi doi (Popa şi Cârstea) au înscris primele goluri pentru Poli. Alb-violeţii au bifat trei puncte cu Deva, iar concluziile jocului sunt mulţumitoare pentru Vali Velcea: “Obiectivul acestui meci a fost îndeplinit. Trebuia să facem tot posibilul ca să promovăm din punct de vedere sportiv. Am alcătuit [...]