Articol scris in:

Rally pentru toate gusturile

Sfârşit de săptămână plin de evenimente în lumea motorsportului din vestul ţării. Sâmbătă şi duminică se vor desfăşura două competiţii atractive în condiţii speciale, circuitul de asfalt din Arad, respectiv pista de macadam de la Şag.

Motorsport pentru toate gusturile şi toate preferinţele în week-endul 19-20 mai, în vestul ţării. Iubitorii sporturilor pe patru roţi vor avea la dispoziţie două competiţii distincte.

Vorbim în primul rînd despre etapele 3 şi 4 din Campionatul Regional de Rally Sprint destinat amatorilor, întrecere patronată de clubul timişorean VSS Racing. Cele două curse se desfăşoară sub titulatura de Cupa A-Car, pe circuitul Vik Power din Arad, sâmbătă şi duminică de la ora 10. În cadrul celor două etape va exista şi o clasă rezervată piloţilor licenţiaţi.

Mai aproape de Timişoara avem în week-end un concurs pe macadam. Este vorba de Speed trial Angelo Cup, o competiţie ce se va desfăşura sâmbătă pe pista de macadam special amenajată la ieşirea din Şag către Jebel. Concursul, ce va începe la ora 12, este organizat de Comisia de Automobilism şi Karting Timiş şi clubul L’Auto Moto Cart Cross Angelo.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate