Articol scris in:

Studentii sunt tot pe zero 0

Aproximativ 300 de spectatori au asistat la primul joc acasă al voleiului masculin timişorean pe prima scenă după 11 ani. Într-o atmosferă de cvasi-anonimat, Universitatea Timişoara a bifat al doilea eşec în Divizia A1, 0-3 în faţa lui Steaua Bucureşti.

Nou-promovata pregătită de prof. Sorin Grădinaru rămâne fără set câştigat şi după cea de-a doua confruntare susţinută la „înălţimea“ primei ligi. După 0-3 cu Dinamo la debut, Universitatea a repetat scenariul şi la confruntarea cu Steaua de sâmbătă, prima pe teren propriu în prima ligă.

Oaspeţii au câştigat în minim de seturi, 27-25, 25-19, 25-20, însă per ansamblu diferenţa de valoare nu a fost atât de evidentă. Studenţii timişoreni au reuşit în dese rânduri să joace de la egal la egal cu adversarul, însă au fost trădaţi de execuţii simple în momente decisive.

Universitatea a început cu formula Ungureanu, Schiesz, Balint, Palfi, Grama, Râpeanu, Olar. Au mai jucat Craia, Cotoranu, Dincă. La jumătatea săptămânii viitoare, cele două formaţii se reîntâlnesc la Zalău pentru dubla din turul I al Cupei României.

Citeste si:

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate