Articol scris in:

Cazacu, din nou pe pista

Motociclistul timişorean Cătălin Cazacu revine pe pistă în acest week-end odată cu etapa a treia din Romanian Superbike. Chiar dacă vine după o intervenţie chirurgicală la spate, pilotul numărul unu de la Taifun Racing Team este decis să îşi apere poziţia fruntaşă pe circuitul Slovakiaring.

După o pauză de lună, Cătălin Cazacu urcă din nou în şaua motocicletei sale BMW pentru cursa clasei de 1.000 cmc de la Slovakiaring. Etapa cu numărul trei a Romanian Superbike îi adună pe circuitul de la Bratislava pe cei mai buni piloţi români plus invitaţi din ţările Europei Centrale şi de Est.

Pentru motociclistul timişorean cursa din Slovacia este una ce trebuie câştigată pentru a fi sigur că rămâne liderul ierarhiei generale. Asta chiar în condiţiile în care Cazacu vine după o pauză consistentă de câteva săptămâni. Acesta este şi motivul pentru care a ratat şi etapa de la Brno din Campionatul Alpen Adria.

Obiectivul meu este clar, trebuie să câştig sau să termin deasupra lui Mistode pentru a-mi menţin locul I. Am avut interdicţie să urc pe motor o săptămână după operaţia la spate. Din cauza asta am ratat cursa de la Brno alături de team-ul IV Racing din Cehia. Mi-ar fi prins bine să alerg acolo…”, a mărturisit Cazacu.

Cursa propriu-zisă de la Slovakiaring se desfăşoară duminică la prânz, fiind precedată de antrementele libere şi calificările de vineri şi sâmbătă.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate