Articol scris in:

Eveniment automobilistic

Gold Cup 2012 a deschis week-endul dedicat automobilismului. Vineri după-amiaza, parcarea stadionul Dan Păltinişanu a fost luată cu asalt de iubitorii sporturilor cu motor pentru primul eveniment din seria celor 3 programate la sfârşitul acestei săptămâni.

Obişnuiţii campionatului judeţean de automobilism Timiş au avut parte de o competiţie în afara calendarului sub titulatura Gold Cup Blitz 2012. Pentru cele 36 de echipaje aflate la start după-amiaza zilei de vineri a însemnat adrenalină pe un traseu de 1,8 kilometri desenat în parcarea Peluzei Nord a arenei Dan Păltinişanu.

Practic a fost o reeditare a uneia dintre cele mai apreciate probe speciale a sezonului, cea de la Raliul Mărţişorului. Apreciată pentru că este o probă tehnică dar şi pentru că locaţia este în centrul oraşului iar de obicei numărul spectatorilor este peste media campionatului.

Oamenii zilei au fost obişnuiţii lideri ai campionatului, Alexandru Krepelka şi Sergiu Tirla, cei doi înregistrând şi cei mai buni timpi ai cursei. Rezultatele oficiale vor fi anunţate în cadrul festivităţii de premiere programate duminică. Trebuie spus că în debutul evenimentului pe traseu şi-au „încordat” caii putere şi câţiva juniori din campionatul judeţean de karting.

Sâmbătă dimineaţa piloţii din campionatul judeţean sunt invitaţi la o cursă mai specială, pe pista de macadam de la Şag.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate