Articol scris in:

Galerie cu greutate pentru Lei

Rugbiştii timişoreni vor primi câteva zile libere după derbi-ul pierdut duminică la Baia Mare. Nu înainte însă de a le face împreună cu antrenorul Chester Williams galerie baschetbaliştilor în primul meci al marii finale a campionatului, miercuri seara în sala Constantin Jude.

BC Timişoara va avea suporteri cu „greutate” la finala cu CSU Ploieşti care începe miercuri. Rugbiştii timişoreni şi-au anunţat prezenţa la primul joc din ultimul act al competiţiei. În frunte cu celebrul antrenor Chester Williams, cei 33 de jucători galben-albaştrii se vor afla între cei 2.000 de timişoreni care vor umple sala Constantin Jude până la refuz.

Imediat după jocul de miercuri seara, rugbiştii primesc 4 zile libere pe care pot să şi le petreacă alături de familii. Reunirea este programată luni, cu două zile înainte de ultima etapă a turului, cea cu Poli Iaşi. Singurul care nu se va bucura de aceste zile libere este Valentin Roşu, convocat în lotul lărgit al naţionalei de rugby în 7 a României. Acesta are şanse de a rămâne între cei 12 tricolori care pleacă în 17 mai la Campionatul European Divizia A de la Varşovia. România face parte din grupa A alături de Suedia, Polonia, Danemarca, Cipru şi Serbia.

Rosu, in nationala de 7

În cazul în care Roşu rămâne în lotul naţional el va rata următoarele 3 jocuri de campionat ale RCM-ului, cele cu Iaşi, CSM Bucureşti şi Dinamo Bucureşti. În aceeaşi situaţie este Bălan, pe care îl aşteaptă o suspendare din partea federaţiei. Grămădarul a fost eliminat în meciul de la Baia Mare şi este şi recidivist după cartonaşul roşu văzut în prima etapă.

urmareste comentariile prin RSS

Este un comentariu la acest articol

  1. Pepito says:

    Un bun exemplu.
    UMPLEM SALA PANA LA REFUZ!
    TIMISOARA UNICA!

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate