Articol scris in:

Timba, in forta!

BC Timba a făcut un prim pas către calificarea în turneul de promovare în prima ligă. Baschetbaliştii pregătiţi de Bogdan Murărescu s-au impus cu 104-51 în faţa lui West Olympia Phoenix Arad în prima partidă din turneul semifinal de la Bucureşti.

Timba nu a întâmpinat nicio problemă în prima confruntare din turneul semifinal găzduit de capitală. „Urşii” au respectat planul de acasă şi s-au impus cu 104-51 în primul joc, cel în compania vecinei de pe Mureş. La fel cum s-a petrecut şi în precedentele întâlniri din sezonul regulat, Timba nu a întâmpinat nicio rezistenţă din partea arădenilor de care a dispus la scor.

Biro – 21 puncte, Andrieş – 18 puncte, Cormoş – 16 puncte, Czmor – 15 puncte şi Popa – 13 puncte au fost oamenii responsabili cu coşurile în duelul cu Phoenix.

Pentru galben-negrii urmează sâmbătă disputa cu Farul Constanţa şi duminică confruntarea cu Rapid Bucureşti. Trupa pregătită de Bogdan Murărescu are nevoie de încă două victorii pentru a fi sigură de unul dintre cele două locuri calificabile la turneul final de promovare.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate