Articol scris in:

ACS Poli debutează cu victorie. Puţini jucători au convins…

ACS Poli a învins Luceafărul Oradea în primul amical de la asocierea cu AC Recaş, dar Vali Velcea nu e mulţumit de ce are în ogradă. “Mai e mult de muncă“, e prima concluzie pe care a tras-o antrenorul alb-violeţilor.

Velcea a efectuat o primă triere de jucători după selecţiile din ultimele zile. Din cei aproape 50 de jucători urmăriţi la lucru, doar jumătate au mai fost folosiţi în amical cu bihorenii. “Unsprezecele” de start al bănăţenilor a fost format din: Amarinei - Dăruială, Mera, Şeroni, Demba, Constantinescu, Artean, Poparadu, Szalkay - Zăgrean, Enciu. Ultimul a fost şi omul zilei, după cele două goluri reuşite în poarta lui Ghilea.

Chiar dacă atacantul venit de la Recaş a deschis scorul după ce l-a executat fin pe goalkeeperul oaspeţilor, faza zilei a reuşit-o totuşi nigerianul Onieka. El a reuşit golul de onoare al Luceafărului după ce a făcut şah-mat apărarea lui Poli.

Velcea are un lot numeros, însă cantitatea trebuie completată şi de calitate. Trialuri noi au loc joi şi vineri, de la ora 18:00, dar tehnicianul se bazează mai mult pe eventualii jucători cu experienţă pe care speră să îi aducă după rezolvarea celorlalte formalităţi de la club. Deocamdată Poli trebuie să îşi definitiveze structura de conducere…

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate