Articol scris in:

Velcea: “Nu sunt sigur nici de mine, darămite de un loc în Liga a II-a”

Au învins, dar n-au convins“, e o sintagmă des folosită de jurnaliştii de sport şi care se pliază foarte bine pe evoluţia lui ACS Poli în primul amical al verii, contra Luceafărului Oradea. După meci, Vali Velcea a recunoscut că deocamdată, noua echipă nu se poate gândi la promovare, iar în momentul actual, sunt probleme mai mari la club.

 

Reporter: Care sunt concluziile pe care le-aţi tras după primul meci al lui ACS Poli?

Vali Velcea: Concluzia este că avem un lot numeros de jucători, că avem foarte mult de muncă, foarte, foarte mult, la nivel de fotbal, la nivel educaţional. Dar să ştii că avem şi calităţi printre multe deficienţe. Suntem la început de drum, abia acum începem să ne constituim. Există jucători cu reale calităţi, dar şi jucători mult în urmă cu fotbalul, aşa cum există şi jucători care au făcut o pauză mare şi se vede acest lucru. Din toate aceste catgorii de jucători, trebuie să mai căutăm să ne acoperim posturile deficitare.

Rep: Se poate face o echipă care să atace Liga I, din două echipe de Liga a III-a?

V.V.: Se poate face un lot de fotbal, atât! În rest, e prematur de vorbim de promovare. Aţi văzut cu ochiul liber posturile deficitare. E greu să ne exprimăm pentru că suntem la început de pregătire. Se acumulează deja o stare de oboseală, unii vin din diferite direcţii, nu ştiu cum s-au antrenat sau ce au făcut pe perioada de vacanţă…

Rep: Cât de utile sunt trialurile acestea de jucători?

V.V.: Mă ajută, pentru că nu ne putem edifica asupra unui jucător după un antrenament sau un meci. Din această cauză, zilele acestea mai facem câteva selecţii, ca să mai vedem jucători.

Rep: Vă aşteptaţi ca jucătorii de valoarea să vină la asemenea trialuri, care se fac de regulă la grupele de junori?

V.V.: Nu mă aştept la această categorie de jucători. E clar că fotbaliştii cu un anumit statut vor veni şi vor începe discuţiile atunci când vor avea cu cine, direct la nivelul superior, apoi vor veni la pregătire.

Rep: Aţi stabilit un program de pregătire?

V.V.: Suntem atâta de şubrezi şi nu avem nici adversari, degeaba avem datele pregătite. Căutăm să facem şi un cantonament centralizat, indiferent că e în Timişoara, în afara oraşului sau în afara ţării. Suntem încă în constituire, mergem greu şi nu din cauza unor oameni, ci din cauza legilor din România,  după care trebuie să aşteptăm.

Rep: Sunteţi sigur pe locul de Liga a II-a?

V.V.: La ora actuală nu sunt sigur nici de mine, darămite de un loc în Liga a II-a…

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate