Articol scris in:

Fanii sunt hotărâți: Cu Politehnica din liga V!

Expresia “Fotbalul traiește prin suporteri” tinde sa devină mai mult decât o metaforă la Timișoara. Dezamăgiți de cele intâmplate cu echipa favorită și de reacția factorilor locali, suporterii timișoreni sunt hotărâți să pună mână de la mână pentru a susține ASU Politehnica, echipa Institutului Politehnic Timișoara, din liga a V-a.

Fanii viola vor să demonstreze ca ceea ce îi unește este spiritul Politehnicii. Deși autoritățile locale au votat înființarea unei noi echipe, care prin asocierea cu Recașul va evolua in liga a 2 - a, suporterii timișoreni sunt hotărâți să dea o palmă “ingineriilor” juridice și să pornească cu o noua Politehnica de la firul ierbii județene, acolo unde a rămas o fărâmă din bucuria fotbalului romantic.

“Putem demonstra că respectăm tradiţia iniţiată de părinţii şi bunicii noştri, aceea de a ne uni atunci când ne e greu, aceea de a nu ne da bătuţi atunci când totul în jurul nostru ne spune că ar trebui să o facem.Luptăm, luptăm împreună, şi încercăm să ducem la bun sfârşit ceea ce ne-am propus, ÎMPREUNĂ!”, spun hotărâți fanii din Peluza Sud.

Strângere de fonduri

Druckeria şi Peluza Sud Timişoara lansează o campanie de strângere de fonduri pentru clubul ASU Politehnica Timişoara, echipa Institutului Politehnic Timişoara, pentru sezonul competiţional 2012-2013. Valoarea cotizaţiei este de 20 lei şi se plăteşte o singură dată. Cotizaţiile se vor putea achita la sediul Druckeria (B-dul Regele Ferdinand, nr. 2 – „Casa Politehnicii nr. 1”), în fiecare zi între orele 16:00 şi 18:00.

urmareste comentariile prin RSS

Nu este nici un comentariu la acest articol

Spune-ti opinia!

* aceste campuri sunt necesare

Sport Vest Afla ce este nou in sportul timisorean!

O pagina de sport pentru vestul tarii. Fotbal| Handbal | Rugby | Baschet | Sportvest.info - Toate drepturile rezervate