Vor să-și refacă moralul într-o deplasare dificilă. Turda e neînvinsă, iar Poli are nevoie de puncte


La doar cinci zile după meciul important pierdut acasă cu Odorheiul, timișorenii au parte de un nou test dificil, cu o echipă revelaţie şi în acest sezon, Potaissa Turda.

Antrenorul Politehnicii, Constantin Ştefan are tot lotul valid, dar se gândeşte la refacerea moralului propriilor jucători, după două eşecuri la rând:

“Suntem bine fizic, dar puţin afectaţi după această înfrângere. Nu avem, însă, timp să ne lamentăm pentru ce a fost; am pierdut cu o echipă valoroasă a Odorheiului, iar miercuri mergem la o formaţie neînvinsă în această toamnă. Sper ca jucătorii să depăşească momentele prin care trec, să ne ridicăm la valoarea celor de la Turda şi să prestăm un joc care să ne dea speranţe pentru ce va mai urma.”

În vară, alb - violeții se impunea în fața celor de la Turda în cadrul Cupei Politehnica, dar antrenorul Constantin Ștefan este convins că situația diferă acum , fiind vorba de un meci oficial.

“Întâlnirea ce vine nu seamănă cu meciul de la Cupa Poli; poate rezultatele de la turneu au fost mincinoase, acum se joacă pe puncte, partidele sunt multe mai stresante. Dacă noi atunci am jucat să câştigăm turneul, Turda poate a jucat să-şi verifice unii jucători. Sperăm ca în următoarele 60 de minute să stăm mai concentraţi pentru că asta ne-a lipsit la Bacău şi cu Odorhei”

a încheiat Ştefan.

Meciul Potaissa – Politehnica va fi miercuri, 20 noiembrie, de la ora 17,30.