Primele despartiri pentru ACS Poli


ACS Poli a anunțat primele nume de care se deasparte în această iarnă. Venezueleanul Jorge Ruiz şi tânărul Răzvan Moldovan sunt oficial jucători liberi după ce contractele le-au fost reziliate.

Prima săptămână de vacanță la Poli a adus și primele plecări. Trupa pregătită de Aurel Şunda s-a despărțit în aceste zile de doi fotbaliști care nu au evoluat aproape deloc în prima parte a stagiunii. Atacantul Jorge Ruiz nu a convins la Timișoara astfel că la câteva luni după sosirea în Banat el a fost trimis acasă.

Al doilea nume la care Șunda a renunțat este cel al lui Răzvan Moldovan, fotbalist care la cei 20 ani nu a prins niciun minut. Fostul clujean este și el fără contract.

ACS Poli a oficializat cele două despărțiri pe site-ul oficial, confirmând că vor mai exista fotbaliști ce vor fi dați afară în această iarnă.

Tot prin intermediul paginii oficial, gruparea de Liga I a negat orice interes al altor cluburi pentru Alin Șeroni, Szabolcs Szekely şi Cristi Bărbuț.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate