Reunire cu teste la Poli


handbal poliPrima zi de luni a noului an a prilejuit reunirea pentru handbaliștii timișoreni. CH Politehnica a reînceput antrenamentele cu gândul la meciul cu Steaua București din 26 ianuarie.

Doar două săptămâni de vacanță au avut elevii lui Constantin Ștefan în această iarnă. CH Politehnica Timișoara s-a apucat din nou de treabă apăsată de locul 8 ocupat în clasamentul Ligii Naționale. Clasare ce îi ține în afara locurilor 1-6 ce duc în play-off.

Luni dimineața, alb-violeții au susținut prima ședință de pregătire din 2014, pe arena Știința. Antrenorul studenților a comandat pentru prima zi teste fizice pentru a le testa elevilor săi capacitatea de efort după perioada de inactivitate. Ștefan s-a declarat mulțumit de nivelul la care i-a regăsit pe jucători și este optimist că se poate lucra pentru a reveni la o formă bună pentru reluarea campionatului.

După așa o perioadă destul de lungă de inactivitate erau necesare niște teste fizice, dar mă bucur că băieții sunt în limitele normalului. Jucătorii sunt profesioniști și nu au abuzat în această iarnă. Avem de unde începe pregătirea pentru partea a doua a campionatului care este foarte solicitantă. Mai avem meciurile din retur plus cele din play-off și play-out”, a punctat Ștefan după prima ședință comandată în noul an.

Poli și-a programat 4 meciuri amicale până la primul joc oficial din 2014, cel cu Steaua din 26 ianuarie. Mai întâi alb-violeții vor înfrunta vineri și sâmbătă, în sala Constantin Jude, prim-divizionara maghiară Oroshaza. O săptămână mai târziu studenții se deplasează la Târgu Jiu pentru a participa la un turneu amical. Alb-violeții vor înfrunta în 16 ianuarie gazdele de la Energia Pandurii, iar o zi mai târziu pe Potaissa Turda.

Marea problemă a lui Poli o reprezintă subțirimea lotului, din punct de vedere valoric. Alb-violeții nu au reușit să aducă niciun jucător în această iarnă, astfel că staff-ul tehnic trebuie să se descurce cu același lot. Ba mai mult, Irimiaș s-a accidentat și a devenit indisponibil pentru următoarele 2-3 luni lăsând o gaură pe postul de extremă dreapta.

Din păcate perioada de transferuri s-a închis foarte repede în decembrie. În 10 zile este foarte greu să găsești un jucător de valoare liber de contract pe care să îl aduci. Sperăm ca în 2014 moșul să fie darnic și să ne aducă un buget mai consistent cu care să aducem jucătorii de valoare pentru a facem performanță la Timișoara”, a conchis antrenorul lui Poli.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate