Chikovani, absent motivat de la reunirea Politehnicii


Interul Irakli Chikovani a fost singurul absent de la reunirea prim-divizionarei CH Politehnica Timișoara. Internaționalul georgian este implicat cu naționala țării sale în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2015.

CH Politehnica Timișoara s-a reunit luni însă fără unul dintre principalii jucători din lot. Georgianul Irakli Chikovani a fost convocat în echipa națională în vederea celor patru meciuri din grupa I preliminară zona Europei. Interul în vârstă de 25 de ani va ajunge la Timișoara abia la începutul săptămânii viitoare.

Jucătorul Politehnicii a marcat 7 goluri în dubla cu Turcia din debutul acestui an, ajutându-și naționala să rămână în cursa pentru accesul în baraj. Miercuri Georgia va înfrunta Lituania la Tblisi, iar în 11 ianuarie merge în Finlanda pentru ultimul joc al grupei.

Chikovani va rata așadar prima săptămână de pregătire sub comanda lui Constantin Ștefan. Georgianul nu va fi în teren nici la primele meciuri amicale ale iernii, cele cu echipa maghiară Oroshaza din week-end. Primul dintre ele va fi vineri după amiază, de la ora 17, la sala Constantin Jude, urmând a fi deschis publicului. Revanșa de sâmbătă se va disputa cu porțile închise.

Georgianul este așteptat la Timișoara de luni, urmând a fi inclus în lotul lui Poli pentru triunghiularul amical de la Târgu Jiu din 16-17 ianuarie, unde alb-violeții vor înfrunta colegele de eșalon Energia Pandurii şi Potaissa Turda.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate