RCM trimite 11 jucatori la Lupi


RCM Timișoara are cei mai mulți jucători chemați la prima acțiune a selecționatei divizionare Lupii București. Numai puțin de 11 jucători ai campioanei au fost convocați pentru meciurile cu Calvisano și Newcastle din 11 și 16 ianuarie.

Vacanță mai scurtă cu o săptămână pentru jucătorii internaționali ai dublei campioane RCM Timișoara. Pentru Eugen Căpățână, Alexandru Țăruș, Otar Turașvili, Dorin Lazăr, Marian Drenceanu, Valentin Popîrlan, Stelian Burcea, Vali Calafeteanu, Cătălin Fercu, Mădălin Lemnaru și Paula Kinikinilau vacanța s-a încheiat în 6 ianuarie, dată la care s-au prezentat la convocarea Lupilor București.

Cei 11 jucători vor face parte din lotul pentru ultimele jocuri din grupa a 3-a Challenge Cup. Este vorba despre meciul din 11 ianuarie, ora 14,30, din Italia contra lui Cammi Rugby Calvisano, și cel din 16 ianuarie, ora 19,30, din Anglia, contra lui Newcastle Falcons. Înaintea ultimelor două etape, Lupii ocupă locul trei al grupei cu 6 puncte.

Rugbiștii convocați la selecționata divizionară vor rata astfel reunirea campioanei programată în 13 ianuarie. Cu excepția lui Turașvili, care va deveni jucătorul Farului Constanța, ceilalți 10 vor ajunge în Ronaț în 20 ianuarie. Doar o săptămână antrenorul Daniel de Villiers va avea la dispoziție tot lotul pentru că la sfârșitul lunii o parte din jucătorii internaționali trebuie să răspundă convocării la echipa națională pentru meciurile din Cupa Europei pe Națiuni.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate