Taifun-ul lui Cazacu si Costescu, teamul anului in ROSBK


Taifun Racing Team Timișoara a fost vedeta festivității de premiere Romanian Superbike 2013, gală desfășurată în week-end la București. Cătălin Cazacu și colegul său Cosmin Costescu au fost în prim-planul atenției la gala de premiere grație titlurilor cucerite în premieră.

Gala competiției private Romanian Superbike a tras oficial cortina peste sezonul 2013 al motociclismului românesc. Premiații puternicei întreceri au urcat pe podium pentru a-și ridica premiile. Marele câștigător a fost teamul Taifun Reacing din Timișoara, care dominase sezonul recent încheiat. Echipa din vestul țării a fost de departe echipa cu cele mai bune rezultate din Romanian Superbike.

În primul rând Cătălin Cazacu a devenit în premieră campionul clasei de 1000 cmc, Superbike. În paralel motociclistul de 28 de ani a ieșit campion și în întrecerea internațională Superbike Challange. Și titlul clasei mici a revenit unui timișorean, Cosmin Costescu reușind surpriza sezonului printr-o victorie la mustață și deliberată doar după numărul de pole-position. În fine, Florin Neacșu a contribuit și el la performanțele echipei cu un loc 2 ocupat la clasa GP Racer Cup 1000.

De la înființarea echipei și până în prezent sezonul 2013 a fost cel mai bun pentru echipa Taifun Racing Team”, au concluzionat reprezentanții clubului timișorean.

Gala ROSBK a venit la doar câteva zile după ce sportivii de la Taifun Racing au participat și la gala Federației Române de Motociclism de la Timișoara, unde de asemenea au fost recompensați pentru clasările de pe podium în Campionatul Național.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate