CS Tibiscus, bilant excelent in 2013


ciclismClubul Sportiv Tibiscus din Timișoara a încheiat anul 2013 cu unele dintre cele mai bune rezultate de la înființarea sa din urmă cu 8 ani. Vorbim despre munca unui an încununată cu 116 clasări pe podium la diferite concursuri interne și internaționale.

Asociția sportivă Tibiscus lua ființă în 2005, iar de atunci numele clubului timișorean a fost unul de referință în ciclismul românesc. An de an rezultatele au fost tot mai însemnate, iar anul recent încheiat se înscrie în această regulă. Sportivii legitimați la Tibiscus provin din județele Timiș, Arad, Galați și Mehedinți.

În 2013 au fost obţinute 116 locuri pe podium prin participarea la peste o sută de competiţii naţionale şi internaţionale, cărora li se alătură și câștigarea a 5 titluri de campion naţional în cadrul Federației Române de Ciclism ori a Federației Române de Triatlon.

Cele mai însemnate rezultate ale clubului le aparțin lui Emil Chepeţan, campion naţional de amatori la ciclism de şosea-contratimp, Alex Almăjan, campion naţional de amatori la ciclism de şosea-fond, Dana Torok, campioană naţională de amatori la triatlon, Marius Ionaşcu, campion naţional de amatori la mountainbike XCM și Cristian Jidovu, campion naţional de amatori la mountainbike XCM.

Clubul condus de președintele Marius Karnyanszky așteaptă acum primele competiții din 2014 pentru a repeta rezultatele cu care și-a obișnuit sponsorii, colaboratorii și apropiații.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate