Danzio alearga dupa locul 8


Moșul nu a fost deloc darnic cu ”panterele”, BCM Danzio intrând în 2014 fără niciun nume nou în componența lotului. Trupa lui Dan Ionescu are la dispoziție o săptămână pentru a pregăti primele meciuri oficiale, dubla de la Sfântu Gheorghe din Cupă.

S-a încheiat vacanța pentru baschetbalistele Timișoarei, care de luni au revenit la lucru. La ora 14,30 antrenorul Dan Ionescu a comandat prima ședință de antrenament din noul an. O ședință în efectiv redus pentru că doar 7 jucătoare s-au prezentat la reunire.

Sârboaicele Kecojevic, Zivadinovic și Marjanovic vor ajunge abia miercuri pe Bega din cauza unor întârzieri legate de permisele de ședere în țară, iar jucătoarele ce țin de CSȘ Bega sunt așteptate la următoarele ședințe de pregătire. Niciun un nume nou pentru echipa de pe locul 9 în Liga Națională, prima sub linia ce duce în play-off. Ba mai mult, Danzio a rămas și fără Bianca Barbu, jucătoarea de 23 de ani despărțindu-se de alb-violete din cauza unor probleme medicale mai vechi la genunchi.

Din păcate nu am reușit să aducem întăriri iarnă. Ar fi fost ușor dacă am fi avut bani, dar cu bugetul nostru nu ne-am permis să legitimăm altele. Din motive financiare am și acceptat să jucăm ambele meciuri ale Cupei la Sf. Gheorghe. Vom continua campionatul cu același lot. Ne-am despărțit și de Barbu, care a efectuat niște investigații medicale care i-au evidențiat probleme medicale”, a precizat antrenorul Dan Ionescu la reunire.

Pentru Danzio returul se anunță unul dintre cele mai dificile de la promovarea în prima ligă. ”Panterele” au de recuperat handicapul de un punct față de locul opt în condițiile în care programul din retur este dificil.

Putem spune că ne batem doar la locul 8 pentru că nu are rost să vorbim de locurile 1-8. Le așteptăm pe jucătoarele cu probleme medicale să se refacă și să ne ajute”, a încheiat antrenorul-președinte al timișorencelor.

Danzio joacă în 12 și 13 ianuarie la Sfântu Gheorghe dubla din sferturile de finală ale Cupei României în compania lui ACS Sepsi. Din 18 ianuarie fetele lui Ionescu încep și Liga Națională cu o deplasare pe terenul viceliderului Unirea Alba Iulia.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Publicitate