Biea, al patrulea succes la profesionisti


Boxerul Flavius Biea a câștigat și al patrulea său meci disputat la profesioniști, învingându-l vineri seara pe românul Ionuț Trandafir Ilie la puncte în meciul cinci din cadrul galei de la Galați.

Patru meciuri și patru victorii, astfel sună palmaresul timișoreanului Flavius Biea odată cu trecerea în boxul profesionist. La exact un an de la momentul în care se hotăra să renunțe la boxul amator nemulțumit din sportul românesc, tânărul pugilist are deja un CV notabil în boxul fără adevărat.

Vineri seara, fostul campion mondial de juniori a urcat din nou în ring la profesioniști pentru al patrulea meci al său. A făcut-o în cadrul galei de la Galați, locație care, coincidență sau nu, a găzduit și primul său meci la profesioniști. De data aceasta adversarul a fost un român, Ionuț Trandafir Ilie, pe care însă Biea l-a învins după cele 6 runde.

Deși a întâlnit un boxer cu mare experiență, dovadă cele 30 de meciuri susținute la profesioniști, superioritatea timișoreanului a fost evidentă și arbitrii de ring i-au acordat victoria în unanimitate. Așadar a patra victorie a lui Biea la profesioniști, două dintre ele fiind la puncte și două înainte de limită.

Până la sfârșitul anului 2013 Biea va mai avea două sau trei meciuri, în funcție de programul pe care îl va stabili împreună cu clubul de care aparține, EC Boxing Hamburg.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>