Biea: “In decembrie pot boxa pentru titlu”


Flavius Biea ar putea boxa în luna decembrie pentru primul său titlu la profesioniști. Pugilistul timișorean trebuie să câștige cele două meciuri pe care le va susține în această toamnă în Germania pentru a ajunge să lupte cu o centură pe masă.

Cel mai valoros pugilist al Timișoarei se pregătește începând de vineri în Germania pentru următorul său meci la profesioniști. Flavius Biea trebuia să boxeze în cadrul unei gale la Berlin, însă organizatorii au anulat evenimentul și fostul campion mondial de juniori așteaptă la Hamburg perfectarea următorului său meci.

Până la finalul anului vor mai fi 3 confruntări pentru sportivul legitimat la clubul EC Boxing din Hamburg. ”Voi boxa într-o săptămână sau două nu știu cu cine, promoterul meu caută un adversar. Sigur va fi într-o gală din Germania. De altfel și al doilea meci din această toamnă o să fie tot aici, în Germania. Sunt meciuri pe care eu trebuie să le câștig pentru că vor fi adversari cam de valoarea mea. Nu am voie să pierd astfel de meciuri pentru că sunt cele mai importante și vreau să cresc în clasament.

Vreau să boxez cât mai repede pentru o centură intercontinentală, europeană sau alta și pentru asta trebuie să câștig tot. Până la sfârsitul anului voi avea 3 meciuri.

Meciul al treilea va fi în România, la sfârșitul anului, și cred că acela va fi un meci mai important. Probabil dacă totul merge bine în luna decembrie voi boxa pentru titlul național al României la profesioniști”, spune Biea.

Flavius Biea a făcut trecerea la profesioniști în acest an și are un palmares fără greșeală după primele 4 meciuri: 4 victorii. Pugilistul de 24 de ani ocupă în acest moment locul 624 în clasamentul mondial al categoriei semimijlocii (69 kilograme).


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>