Biea, victorie prin KO la Hamburg


Încă un meci la profesioniști și încă o victorie fără emoții pentru boxerul Flavius Biea. Timișoreanul a urcat vineri seara în ring pentru a cincea oară în 2013 unde i-au fost necesare doar două runde pentru a încheia conturile cu cehul Patrick Szamko.

Flavius Biea și-a făcut KO adversarul în cel de-al cincilea meci susținut la categoria profesioniștilor, la semimijlocie. Pugilistul născut la Arad și format la Timișoara l-a învins prin KO pe cehul Patrick Szamko în repriza a doua în cadrul unei gale ce a avut loc la Hamburg și care l-a avut în prim-plan pe afganul Hamid Rahimi. Cehul nu a putut continua lupta dupa o lovitura primita la ficat.

Cu două zile înainte de meci am aflat că mi s-a schimbat adversarul, că voi boxa cu un ceh nu cu bosniacul. Pentru mine nu a fost nicio problemă, mi-am făcut treaba în ring și am câștigat în a doua repriză prin KO. Sunt bucuros, la fel ca antrenorul meu Oktay Urkal, care a fost mulțumit de prestația mea din ring. Promotorul mi-a spus că dacă totul merge bine și o țin tot așa la sfârșitul anului viitor mă voi bate pentru o centură europeană. După acest meci am primit două zile de relaxare, iar apoi reîncep pregătirea pentru următorul meci care este programat în luna decembrie”, ne-a declarat Biea.

Palmaresul la profesioniști al fostului campion mondial de juniori este în acest meci de 5 meciuri, 5 victorii dintre care 3 obținute prin KO. Biea este în acest moment numărul 509 în clasamentul mondial al categoriei semimijlocii. Următorul duel pentru Flavius se anunță a fi cel mai dificil la profesioniști, Biea urmând a-l înfrunta pe fostul campion al Africii, kenianul Nasser Athumani.


Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>